Beérés, számvetés

Alkotás közben
az Önismeret őszi alkotással októberi foglalkozásának résztvevői 
O K T Ó B E R B E N körülvesz bennünket az ősz gazdagsága, betakarítás, szüret, virágok utolsó pompája, lombok ezer színe, bőség ezer színe. Ezzel együtt mindjobban érezzük az elmúlást is. A természet arra ad példát, hogy mi magunk is tekintük végig saját, belső terméseinket - sokszínűségével és pompájával együtt. Az évszakok szerint eljött az ideje, hogy megkérdezzük magunktól: mit értünk el? mit értettünk meg? mit fogadunk el? mit bocsájtunk meg? Azáltal, hogy a természet is átadja, elengedi szépségeit - a gyümölcsöket, terméseket betakarítjuk, a lombkoronákat lehullajtják a fák, arra tanít bennünket, embereket, hogy megtanuljunk adni másoknak és megválni attól, ami elvétetetik.

Ezeket a témákat, dillemákat ragadtuk meg és dolgoztuk fel október 11-én az NFG Klubban az Önismeret őszi alkotással októberi foglalkozásánál. A klub és a társaság inspiráló volt, a találkozás pedig termékeny. 
A következő foglalkozásra november 8-án, pénteken kerül sor, amire ezúton is szeretettel hívunk minden érdeklődőt, alkotni vágyót. 
Jelentkezés   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.