Gyakori kérdések

Ha nem tudok jól rajzolni, sem festeni, az gond?
Egyáltalán nem gond. Az alkotásnak nem célja, hogy művészi értékű alkotások szülessenek. az alkotás fókusza az önismeret -  belső tartalmainkkal való találkozás, önmagunk mélyebb megismerése, ellazulás, feszültségoldás.

Hány ember lesz a foglalkozáson?
A foglalkozás nyitott, tehát az egyes meghirdetett alkalmak létszáma változó lehet, attól függően, hogy épp az adott alkalomra mennyien jelentkeznek be. Legkevesebb 5 fő esetén valósul meg a foglalkozás, és legfeljebb 18 ember befogadására alkalmas. 

Ki irányítja a foglalkozásokat?
A foglalkozásokon a résztvevők mellett két másik ember vesz részt - két csoportvezető. A csoportvezető nem irányítja a csoportmunkát - bevezető gondolatokkal, az adott témára hangolással segíti az alkotó folyamat beindulását. Minden résztvevő egyénileg alkot, saját elképzelése, saját tempója szerint. Az alkotások értelmezése során a többi résztvevő is elmondhatja érzéseit, gondolatait a született alkotással kapcsolatban. 

Ha az alkotás gyógyító hatású, akkor ez azt jelenti, hogy ide beteg emberek jelentkeznek?
A foglalkozás egészséges embereknek szól. Épp úgy, ahogy rendszeres testedzéssel ügyelünk testi kondíciónk karbantartására, a lelki megújulás, az önismereti munka az egészséges lelki mentálhigiéné alapja. Az alkotás segíti, beindítja ezen természetes öngyógyító, önmegújító folyamatot.

Milyen eszközöket kell magammal vinni a foglalkozásokra?
A részvételi díj magában foglalja a foglalkozások során használt eszközöket. Saját segédeszközöket nem szükséges magaddal hozni.

Ha nem tudok ott lenni az összes foglalkozáson, az gond? 
Kétféle jelentkezés van. Az egyik, hogy az összes foglalkozásra jelentkezik a résztvevő, ebben az esetben folyamatosabb és mélyebb önismereti munkára van lehetősége, illetve kedvezményt kap a részvételi díjból is. A másik jelentkezési mód, hogy egy vagy több foglalkozásra jelentkezik a résztvevő, ebben az esetben mindig az adott témát dolgozza fel önismereti munkában. 

Mennyi a részvételi díj?
A részvételi díjat az egyes alkalmak során készpénzben lehetséges befizetni a foglalkozás előtt vagy után. Ennek összege 10 €. Mind a négy alkalomra jelentkezők számára lehetséges banki utalással is fizetni. Ez esetben a részvételi díj kedvezményes: 4 x 10 € (40 €) helyett 4 x 8 €, azaz 32 €